Nejnovější recenze ze sekce Hry pro Nintendo Wii
- Skvela hra, dobre zpracovana
- Postavicka hrace by mohla mluvit, dela jenom hmmm...
Technicky a pribehove vyborna hra.
- hra obsahuje ovladač krásně červené barvy
- dvanáct her s intuitivním ovládáním
- několik hodin dobré zábavy pro malé i velké
- vyšší cena
- chybí čeština
K této hře jsem sáhnul, protože jsem chtěl koupit nový ovladač ke konzole. Jako bonus k ovladačí jsem dostal i dvanáct povětšinou zajímavých her. Překvapilo mě velmi intuitivní ovládání jednotlivých her. Žádné kombinace tlačítek, ale nejčastěji pouhý pohyb ovladačem. Hry jsou velmi jednoduché, ale zábavné. A to nejen pro děti, ale i pro dospělé. S tímto nákupem jsem spokojen, protože jsem dostal víc, než jsem čekal. Trochu tomu chybí čeština, ale hry nejsou ukecané a návody jsou pochopitelné i bez znalosti angličtiny. Tuhle hru můžu doporučit.
- Skvělá akce, napínavé zápasy
- Téměř dokonalý Motion Plus
- Zajímavý příběh a dobré zakončení série Red Steel
- Velké možnosti s mečem i se zbraněmi
- Upgrady a 360 pohled
- Skvělé slow-motion záběry
- Grafika
- Někdy zlobí Motion Plus, ale jen vyjmečně
Byl jsem znuděn sportovními hrami na nintendo wii, proto jsem hledal na netu nejakou opravdu "pecku". Pak jsem našel tuto hru přímo pro motion-plus a jako student japonského umění meče sem už podle traileru nemohl odolat. Hru jsem si koupil a hned jsem ji nadšením zapnul, už úvodní film každého správného hráče upoutá aby nepřetržitě hrál, já sám jsem dva dny školu vynechal. Hlavní souboje jsou úžasné ale pravý boj začíná až na nejvyšší obtížnosti. Zajímavé a jako u jedné z mnoha her účinné upgrady všech zbraní, od katany až po samopal. Skvělé zpracování, vhodné i pro začínajíci hráče co rádi nějakou tu řežbu. Hru můžu jen chválit.
- grafika (na wii je vynikající)
- dva světelné meče - spousta bojových komb
- je tu i možnost, změnit si barvu meče a přidat do něj bonusy k různým Silám pomocí krystalů, které padají v jednotlivých levelech, dál taky oblečení si můžete změnit
- možnost upgradovat si své síly pomocí xpointů
- příběh taky ujde
- možnost zahrát si s přáteli na jedné obrazovce
- samozřejmě v angličtine, ale dá se to
- bohužel nemůžete zatasit své ''lajtsejbry'' a používat pušky nebo granáty
Vynikající Star wars hra, která podle mě nesmí chybět žádnému fanouškovi Star Wars série ( nefanoušci by ji určitě taky měli zkusit). Tuto hru jsem dohrál za nějakých 12-14 hodin hraní. Podle mě se tato hra vývojářům moc a moc povedla a nabízí spoustu zábavy. Celkově ji proto hodnotím 95%
- pěkná, přehledně vytvořená, zábavná hra
je to velmi zábavná hra
nemohli jsme se od ní odtrhnout
doporučuji ji hlavně por rodiče s dětmi
- Hra pro celou rodinu.
- Hodně písniček, většina z nich notoricky známých
- Možnost výběru tanečníka
- Systém odměn
- Získávání medailí
- "Potící" herní mód
- Mohou tančit až 4 hráči
- Ovladač vydává hlasité zvuky
Just Dance 3 jsem dlouho očekávala, protože vlastním i předchozí díl Just Dance 2, který mám velmi ráda. Nový díl má o něco lepší grafiku a více písniček. Za odtančené písničky získáváte hvězdy a za určitý počet hvězd "odměnu" v podobě speciální písně či herního módu.
Za splnění určitých úkolů můžete získat i medaile (od bronzové po zlatou), což vyburcuje k lepším výkonům.
"Potící" herní mód obsahuje stejné písničky jako v normálním módu, ale s jinými cviky, které vás více zahřejí =)
Hra obsahuje i další módy, které se špatně popisují, ale stojí za to.
Určitě doporučuji pro milovníky tance a nejen pro ně =)
- Výborná hra pro děti školního věku, lepší než ty "střílečky"!
S internetovým obchodem jsem spokojená, nemusím nikam jezdit a je co na výběr.
- Syn je spokojen
Jednoducha hra syn ma 6 let a je velice spokojen
- moc jsme si tuto hru přáli, věděli jsme, do čeho jdeme, takže 100% spokojenost
Velice pěkná hra pro milovníky Lega. Rozvíjí postřeh, logické myšlení. Pro danou věkovou kategorii nepředstavuje "výchovné" nebezpečí (násilí atd.). Navodí i krásnou atmosféru z filmového zpracování Harryho Pottera.
- velké možnosti
- odlišný typ ovládání než na pc
- doba hraní může být nekonečná
- jediná hra která bude vždy lepší na PC než na konzolích
- občas se na chvíli zadrhává
- nevím proč ale wii je při jejím hraní celkem hlučné jak se neustále přepíná laser
Pro the sims 3 jsem se rozhodl protože nemám možnost hrát tuto hru na pc. V podstatě je to furt ten samý the sims akorát s díly přibívají možnosti. Je od EA takže kvalita je zaručená, ikdyž nějaký ten bug se vyskytne. Ještě mě trochu štve že není možnost datadisků. Myslím, že ten koho the sims baví by si tuto hru mohl pořídit bez problému, to rozhodně neplatí o netrpělivých hráčích, kteří jsou zavyslí na skvělé grafice, akci a rychlosti. Bohužel tento produkt nemohu doporučit, protože mohl být o dost lepší.
- klasický resident evil
- hraní za 2 postavy
- napětí
- dlouhá hrací doba
- o malinko slabší příběh než ostatní díly
Klasický Resident Evil v Playstation 2 grafice. Ovládání je velmi uspokojivé s nunchakem (verzi s gamecube nebo classic controler jsem nezkusil). Pokud vás naštval nepovedený Resident Evil 5 a chcete si zlepšit chuť tak tato hra je přímo pro vás, jedině na wii nebo gamecube. Má velmi dlouhou hrací dobu, ale za cenu, že se ke hře znovu vrátíte za delší dobu. Jako zkušený hráč Residen Evil sérií vás mohu ujistit, že vám RE:Zero nepřinese takový zážitek jako RE2 popřípadě RE4 ale je to přece jenom Resident Evil takže šup s nim do košíku a objednat. Povinnost, opravdu povinnost každého Resident Evil fanouška si zahrát tento díl s podtitulem Zero.
- logické úlohy
- alternativní vize
- atmosféra
- příběh
- způsob léčení se
- jízda autem
- trochu více krve by neuškodilo
- ovládání
Dokonalá hra, kdyby si jí vzali na starosti v tomhle stavu jiní výrobci. Má pár nedokonalostí, z nichž největší a nejhorší je opravdu jízda autem, kvůli které jsem se zasekl v jedné pasáži kde je nutné nebourat, vybírat správnou cestu, ujíždět nepříteli + project velkým deštěm což je tak obtížné, že jsem ovladač vzteky odhodil na postel a šel na jinou hru. Nebýt této pitomé pasáže s autem tak je to velmi výborná hra, která by zasloužila 80% protože je to souhra hororové atmosféry, logických hádanek a zvědavosti kde se snažíte přijít na to kdo vlastně jste. Hru doporučuji, ale mějte pevné nervy až se dostanete tam kde jsem já.
- atosféra
- lehká angličtina
- spousta krve a brutality
- grafika
- příběh
- save pouze až po dokončení kapitoly (cca 10-20min)
Opravdu výborná on-rail FPS, u které se vyskytuje grafika, která se u Wii jen tak nevidí. Plno brutality, kde máte možnost nepříteli useknout cirkulárkou jakoukoli končetinu popřípadě samotnou hlavu. Je to hra, kterou když projdete tak hned nezahodíte, jdete na ní znovu kvůli lepšímu score v challenge mod nebo prostě jen chcete projít dlouhý story mod na větší obtížnost. Někomu může vadit že je to on-rail, ale já jsem u této hry za to rád. Dle mého názoru, mnohem lepší než Resident Evil: The Darkside Chronicles. Určitě koupit!
Pěkná hra pro děti. Velmi je baví.
- Super cvičební program
- Je to skutečně zábaba, donutí to člověka cvičit
- Obsahuje senzor pohybů a snímač tepu
- 13. dubna 2012 skončil provoz webu easportsactive.com
Pro každého, kdo si chce doma zasportovat před TV obrazovkou je to super. Je jen škoda, že člověk už nemůže výsledky svého cvičení sledovat na internetu. Příslušenství v podobě snímačů a posilovací gumy je v pohodě. Když člověk docvičí, tak má pocit, že udělal něco pro své tělo, protože únava je znát :-)
- kličky
- hodně světových lig
- česká liga
- online
- online zdarma
- hezké menu
- nic moc grafika ale jinak OK!
Nový ročník jedné z nejpopulárnější sportovních sérií je tady!! FIFA 10 bude obsahovat:Přepracovaný engine jak co do grafiky, tak i co se týče střelby nebo vedení míčeHráči se budou pohybovat věrohodněji tak, jak to vyplývá z jejich fyzických proporcí; někteří budou z podstaty běhat rychleji, někteří pomaleji.Všichni fotbalisti mají být ve kteroukoliv chvíli připraveni na to, abyste na ně mohli okamžitě přepnout, a stejně tak mají být přichystáni zachytit přihrávku nebo se neustále otáčet za míčem, aby jim při přihrávce snadno šel na nohu.Nově přidaná možnost otáčení se s hráčovým pohledem o 360 stupňů vám má pomoci najít skulinky mezi obránci a přesněji směrovat přihrávkyVelký důraz bude kladen na driblování s míčem; útočníci jej budou umět nechat poskakovat ve vzduchu a ve správnou chvilku s ním obejít obránce, předkopávat si ho před sebe atd.Podstatných změn dozná také manažerská stránka hry, i zde se ale hráči budou chovat opravdověji - třeba se odmítnout nechat koupit klubem, který na ně sice má peníze, ale není dostatečně prestižníManažerům má za úspěšné směny nebo nákupy hráčů růst prestiž, což se podepíše na efektivitě, s níž budou své kluby spravovat.
- Všem doporučuji,rzchlý obchod bez problámů.
Mám ráda počítačové hry a tato splňuje má představy.
- Jednoduché ovládání Motion Plus
- Volant
- Herní režimy
- nevím
Pro děti dokonalá hra a rozhodně zaručená zábava. Pro malé i velké. Řízení volantem, zaručuje úspěch i legraci.
- Výborné ovládání
- Příběh
- Hraní na delší čas
- Grafika by mohla být lepší
Dobrá hra s dobrým příběhem. Pro ty, co mají rádi ZELDU, je to to pravé...