Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Wii

Ověřený zákazník Herní svět Ověřený zákazník

Přidáno: 23. prosince 2013

Zakoupeno v Herní svět

Doporučuje produkt

Hru hraje 10-letý syn, jeho mladší bratr druhým ovladačem podporuje a doplňuje jeho hru. Zabaví se tak oba.

Toy Story 3

LEGO Piráti z Karibiku

LEGO Piráti z Karibiku

Přidáno: 20. prosince 2013

Doporučuje produkt

Ještě nemáme vyzkoušeno, koupili jsme na základě doporučení. Prý je u dětí tato hra velmi oblíbená

Disney Universe

Disney Universe

Přidáno: 20. prosince 2013

Doporučuje produkt

Vypadá moc pěkně,ještě jsme ji nevyzkoušeli je to dárek od Ježíška

Flatout

Flatout

Přidáno: 17. prosince 2013

(naposledy upraveno 17. prosince 2013)

• michala metznera

Virtua Tennis 4

Virtua Tennis 4

Přidáno: 9. prosince 2013

Zakoupeno v Originalky.cz

s použitím wii motion plus nelze hrat turnaj a je omezena hratelnost

Zumba Fitness 2

Zumba Fitness 2

• pomerne nizka cena
  • zhubnu!!!
  • siroke spektrum pisni
  • lehka stredni a tezka uroven
  • zajimave pisnicky
  • lekce kroku tance
  • nekdy jsou hooodne dlouhe pisne a clovek uz nemuze
  • velmi rychle na zacatecniky
  • hezke pozadi (ne te slecny co tanci)

zajimava ale malinko narocna hra ale nejlepsi na ni je ze u ni zhubnete a zasmejete se

Sports Resort

Sports Resort

• hezka grafika
  • lehka ovladatelnost
  • velmi zajimave hry
  • nejen pro deti ale i dospele
  • koupili jsme si ho jako prvni hru na wii
  • hezky obraz
  • pro jednoho i vice hracu
  • na zabaveni deti aspon na 3 hodiny je to vyborne
  • nizka cena
  • zadne neni

Strasne zboznuji nintendo wii a hry na nej jeste vic. Kdyz jsme si koupili resort tak jsme ho jeste ten den kdy prisel hraly a hodne jsme se zasmali,hezke provedeni her a smysluplost je zakladem. Zadne strilecky ale hrani pri kterem se muzete hybat ikdyz venku prsi. Zabava je to naramna a takovehle hry mam moc rada. Pomerne mala porizovaci cena nas take donutila tuhle hru koupit. Ted doma hezky lezi a ceka az zacne prset a az se vsichni uvelei u televize a zapnou nintendo wii a zahraji si predevsim tuhle hru.

FIFA 13

FIFA 13

• zajimave
  • pomerne dobra grafika
  • nizka cena
  • nemam nic

zajimave a zabavne
hrajeme to s prateli a je to zabava ikdyz jsem doma sama tak si rada fifu 13 zahraji a hned je po nude urcite doporucuji pro toho kdo ma rad fifu nebo jen fotbal. Fotbal zrovna nemusim ale tuhle hru jsem si zamilovala uz od zacatku moc doporucuji

Thor: God of Thunder

Thor: God of Thunder

Přidáno: 30. listopadu 2013

Nedoporučuje produkt
  • nic
  • muj ty bože kupte si neco jineho jen ne tohle

nic dobreho

SpongeBob SquarePants: Planktons Robotic Revenge

Ověřený zákazník Filmgame.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Filmgame.cz

Doporučuje produkt
  • Velká kvalita za malou cenu.

Jeden z mála obchodů, kde se neobávám zaplatit předem. Zde mám jistotu, že dostanu ve vysoké kvalitě přesně to, co jsem si objednala.
A ještě bleskovou rychlostí.

Just Dance 2014

• Rozmanitost
  • Cena
  • Druhy kostýmů
  • Absence kvalitnější hudby

Pokud nechce před televizí jen sedět, chcete spálit nějaké ty kalorie a máte rádi dnešní hudbu, tak je tato hra jako stvořena přímo pro vás. Děti se u ní vyblbnou, teenageři ocení novější hity a rodiče vzpomenou na staré časy. Vzhledově nemám co bych vytknul, hra nabídne fantastickou grafiku a plno neotřelých kostýmů. Tanců je na výběr plno. Hra Ve hře Just Dance 2014 najdete jak nové hity, tak staré nezapomenutelné pecky, které jste vnímali boky jako ušima. Jediné co mě na této hře zamrzelo, je absence jiného druhu hudby než popu a dnešních "srágor". Hru bych doporučil každému, kdo se nebrání pohybu a má alespoň trochu rád hudbu, věkové omezení neexistuje.

Rayman Origins

• Efekty
  • Délka
  • Rozmanitost
  • Chybí multiplayer přes internet

Rayman je prostě legenda, na něj se nedá zapomenout, a proto jsem rád, že oprášili sérii a nechali tak vzniknout další návykovou plošinovku, která přináší nostalgický závan starých časů a v konkurenci jiných žánrů ukazuje, jak moc se herní prostředí a průmysl neustále mění. Když jsem hru poprvé strčil do mechaniky, byl jsem napnutý jako pásek na kalhotách Haliny Pawlovské, ale jde vidět že i z Wii se dá něco vytřískat, a po vizuální stránce hře nemůžu absolutně nic vytknout, vlastně po žádné sránce. Nápaditá, krásná, vtipná, dynamická, originální... víc už asi chtít nemůžeme. Jen mě zamrzelo to, že hra podporuje pouze lokální multiplayer, ale i bez toho si užijete masivní porci zábavy. Hru bych doporučil všem!

Star Wars: The Force Unleashed 2

Star Wars: The Force Unleashed 2

• Star Wars
  • Světelné Meče
  • Vylepšování schopností
  • Mnoho nepřátel
  • Grafika
  • Po chvíli vám příjde, jako by jste chodili v kruhu (hlavně na lodích)
  • Malé využití pohybu
  • Délka

Musím říct, že Star Wars:The Force Unleashed 2 mě potěšilo a oproti jedičce je o mnoho lepší, ale má své mouchy a není jich málo. Mezi ty největší asi patří lineárnost, krátká herní doba a hodně často se opakující prostředí. Po grafické stránce hra vypadá pěkně. Ve hře je velké množství objektů, které je možné použít či zničit a opravdu je zábavné tyto objetky využívat v soubojích. Zamrzelo mě to, že wiimote nebyl využíván jako lightsaber, ale spíše jako normální ovladač. Celkově bych to shrnul tak, že SW:TFU je skvělá hra, na které se ovšem ještě mohlo zapracovat a mohla se rovnat těm nejlepší titulům. Hru bych doporučil hlavně fanouškům filmů Star Wars, které určitě nadchne, ale obyčejným hráčům má také co nabídnout.

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy

• Mario
  • Nové prostředí
  • Možnost cestování mezi planetami
  • Ovládání
  • Grafické zpracování
  • Absolutně nic

Fantastická a ohromující plošinovka, zasazená mezi stovky rozmanitých, překrásných, a hlavně šílených planetek, které se od sebe liší snad vším, a na žádné planetce nenajdete stejnou věc. Přelétávání mezi planetami a pohrávání si s gravitací vás k televizi přikove, a vypnou Super Mario Galaxy je poté skoro nemožné. Mario se v galaxii orientuje naprosto s přehledem, a není momentu či minihry, která by vás nudila. Společně se Zeldou, je Mario na Nintendu nepřekonatelný, a ani ty nejlepší áčkové tituly se jim ani zdaleka nemůžou rovnat. Nintendo bez Maria, by něco jako asiatka bez bobra. Hratelnost je úžasná, za několik hodin hraní jsem si nevšiml jediného problému. Hru bych doporučil každému, Od dětí, po starce, od blondýnek, po fyziky, od lidí, po klingony.

Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25