Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Wii
- super hra, ale musíte mít pevné nervy
Byli jsme na hru zvědaví a velice nás překvapila. Hraje ji celá rodina
- Dobrý způsob hraní pomocí herního příslušenství udraw
- Mnoho způsobu hraní
- Zabaví každého
- Grafika
- Nejde podle děje filmu
- 1 hráč
Hra pobaví, a v táhne do děje každého kdo jí okusí :)
POZOR je potřeba příslušenství jménem udraw jinak si hru nezahrajete!!
dcery jsou nadšené
- O proti Mariovi tam je více upgradů.
- Někdy příliš těžké a někdy naopak.
Sonic colors :skákačka jak Mario akorát že se mění pohled ze 2D na 3D a naopak.Je tam více upgradů (napr. hvězda houba nebo kytka).Moc se mi líbí
- herní doba (blížím se ke 100h a stále nemám dohráno)
- nejlepší OST, jaké jsem kdy ve hře slyšel
- příběh a jeho epičnost
- vydařené, napínavé, emotivní cutscény
- postavy
- krásný a rozlehlý svět
- různorodost prostředí
- na poměry Wii skvělá grafika
- vydařený soubojový systém
- zbytečný a komplikovaný systém výroby gemů
- nedostatečné informace o questech, postavách a lokacích (= dostanete quest, splníte ho a máte se vrátit za tím, kdo vám ho zadal - jenže protože postavy se vždy pohybují po celé lokaci a někdy jen v některou denní dobu, musíte hledat jako blázni, protože hra vám neposkytne dostatek informací pro snadné nalezení ... a že hledat někoho budete pořád)
- New Game + nepřidává nic extra nového
- affinita a heart-to-hearts se získávají velice obtížně a zdlouhavě
Jendoznačně nejlepší RPG hra (a možná i nejlepší hra celkově) na Wii. Skvělé postavy, výborný příběh, velmi dlouhá hra, mnoho sidequestů ... Nelze než doporučit.
- pohybová hra
- stylový ovladač
- fajn cena
- trochu skateboardových znalostí (např.:správný postoj) opravdu pomůže, tudíž hra je založená na reálu
- možnost nalepení "chlupatých nálepek" na spodek proti poškrábání nekrytého povrchu
- "chlupaté nálepky" jsou moc široké a po ostřihnutí jsou okousané
- na plovoucí podlaze vám trvá než si zvyknete na klouzavost
Tony Hawk série hraji již od malička (jediné hry co jsem nehrál jsou Pro skater 1, Shred a Downhill Jam(protože je to příšerná hra už od pohledu :/ ) ), takže jsem u Ride neudělal výjimku, i kvůli tomu že je to první Tony Hawk hra s pohybovým systémem ovládání. Po prvních pěti minutách jsem mohl buchnout vzteky jak mi to nešlo, ale věřte mi, jde o zvyk a časem se to poddá každému ;). S přítelkyní jsme hned po první hře zažili hroznou prču :D , takže doporučuji každému :).
- asi nic
- tuctová a nudná hratelnost
Tuto hru nedoporučuji z toho důvodu, že je velice nudná a nedává žádnou motivaci ji dokončit. Klasická beat-'em up hra, ale jen s holým základem. Žádné zajímavé prvky.
- pěkná grafika a herní svět
- monotónnost
- není to RPG
- nulová replayabilita
- slabý příběh
- lehké
Zvláštní hra. Co je důležité: Nejde o RPG, ale spíše o akční adventuru, ve které veškerý souboj se sestává z pohazování předmětů po nepřátelích (za použití Wiimotu), což je po krátké době učiní velice monotónními. Ani souboje s bossy za moc nestojí (v celé hře je jen jeden obtížný zápas). Příběh je poměrně nezajímavý, plusem je pěkná grafika a možnost přepnout se na pohled první osoby při rozhlížení se po okolí. Ovšem hratelnost není zcela dokonalá.
Zumba Fitness 2
Přidáno: 30. června 2013
(naposledy upraveno 30. června 2013)
Zakoupeno v Filmgame.cz
- Super zábava,intuitivní ovládání
- Chvíli jsem přemyšlela,jak vložit správně ovladač,nebylo to z návodu zřejmé a ani úplně odhadnutelné(zapínacím tlačítkem nahoru).
- odpočinkova hra
doporučuji
Just Dance 4
Přidáno: 26. června 2013
(naposledy upraveno 26. června 2013)
Zakoupeno v Herní svět
super hra hodně jsem se pobavily
baví všechny z rodiny i kamarády
hratelnost jednoduchá, pochopí snad každý
- rychla akce
- ovladani
hru doporučuji
Sonic and SEGA All-Stars Racing
Přidáno: 19. června 2013
(naposledy upraveno 19. června 2013)
Zakoupeno v PlayGoSmart.cz
Hru prověřili děti a moc je baví.
- Chci vyjádřit jaká ta hra je.
Tahle hra je prostě super.Nikdy jsem nic takového nehrála a líbí se mi na tom že tam můžete do jiných světů.Je to prostě super.:-)
velmi dobré pro kluky -doporučuji
Pro ty,kteří mají rádi hudbu a tanec OK.Koupily jsme to synovi a hraje celá rodina ,supr.
perfektní
- snadná hratelnost
dobré
- vše
dobrá zábava
- Hezké provedení
- Špatnější hratelnost
dobré
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »