Nejnovější recenze ze sekce Hry na Nintendo Wii
- mise v Praze
- pestrost příběhu
- multiplayer, Special-Ops a celkově funkce Wi-Fi
- Wii Zaper / Classic Controller Pro
- cena (teda dnes, já jsem to kupoval za 1100 Kč)
- obsahuje Wii Update
- drobný úpadek grafiky
- příběh skvělý, ale krátký
Moc toho tady není potřeba dodat, všechno důležité už jsem napsal v popisu. Jedná se o kvalitní herní pecku pro počítač, PlayStation 3 a Xbox 360. Hratelnost je opravdu na vysoké úrovni a celá hra se dobře ovládá se všemi typy ovladačů a jejich kombinací (kompatibilní Wii Remote /klasický/ + Nunchuck, nebo Wii Zapper, nebo Wii Classic Controller Pro). Opravdu doporučuji koupit. Kvalita grafiky je podobná jako na ostatních konzolích a když máte Wi-Fi na využití skvělého multiplayeru (stejný jako u PC a konzolí, taky), tak je to opravdu skvělá pařba.
- Hra je perfektní vřele doporučuji
Hra zaujme jak malé tak i staré
- grafika
- hratelnost
- stará dobrá klasika v novém hávu
- spousta miniher a doplňků
- holce je 9,klukovi 5let ,tzn.že pokud chtějí hrát společně na jedné obrazovce , navzájem se nervují ( jeden je moc rychlý,druhý moc pomalý) a vede to k hádkám ...ale to není zápor hry , nýbrž mých potomků :-)
-Vynikající hra - pro rodiče připomenutí toho nejlepšího , co jsme jako mladí hráli , pro děti skvělý zážitek ...
-Na Wii víc her zatím nemáme , ale jelikož jsem na Mariovi vyrostl , myslím , že jej těžko něco překoná - velice příjemně mne překvapil , že je vlastně takový , jak si jej pamatuji , jen v novém ..
- deti jsou nadseny
deti chteli,deti hraji = pokud hraji ,tak je to ok a splnilo to ocekavani rodicu
- Snad jen cena.......
- Špatně se ovládání a trénují pohyby.
- Vůbec celé je to takové mdlé a člověk za začátku jen těžko secvičuje sadu pohybů, která bude a všichni se tak nějak před obrazovkou plácají.
V podstatě souhlasím s předešlými recenzenty. Těžko se hledá něco co by se na této hře dalo pochválit. Skončila v šuplíku a doma to nikdo nehraje. Jsou jiné taneční hry mnohem lepší. Např. Dance Central, Just Dance, Abba Dance, Michael Jackson Dance atd... Takže nakonec koupě této hry byla ztráta peněz.
- Protáhnutí celého těla
- Možný výběr určitých cvičení na určité partie
- Cvičíte v domácím prostředí
- Vše v angličtině
- Dost se opakují různé cviky dokola
- Občas nechce zabírat senzor
Pro další CD už máte příslušenství
Lehké ovládání cvičební gumy
Super náviková plošinovka.
Hratelnost plná neotřelých prvků.
Pokud máte rádi hry od nintenda, tak je tohle prostě jasnej "must have" titul.
Všem vřele doporučuji
- hezké běhačky v interierech
pro 12 letého kluka skvělá zábava, zvlášť pokud přečetl všechny Tintiny
- grafika
- obsahuje dobrodružství ze všech čtyř dílů
- množství různých postav s různými vlastnostmi
- zábavné i při opakovaném hraní
Nejlepší hra pro wii se kterou jsem se setkal. Lego provedení je roztomilé, hra obsahuje videoscény z filmů které jsou v kostičkovém provedení opravdu zábavné a mnoho bonusových úrovní je přístupných až při opakovaném hraní takže se hra opravdu dlouho neomrzí.
- množství kouzel a komb
- pěkná grafika
- rozmanitost prostředí
Velice zábavná hra, s postupem ve hře přibývá možností kombinovaných silných úderů, vše v grafice která na wii patří rozhodně k tomu lepšímu.
- zábavné
- malé možnosti úprav vozů
Nenáročná a docela zábavná hra. Trochu mi chyběla možnost upravit si vozy.
- zábavná hra
- jednoduché ovládání
Ač původně určená pro dceru, tak hrajeme celá rodina - od nejmladšího člena rodiny (6 let) až po babičku. Opravdu se u toho zasmějem, a pohyb není nikdy na škodu. Rozhodně doporučuji!
- cena, počet her, provedení
přijatelná cena, spousta her, kde si vybere každý, pro děti od 5 do 10 let
- bezva hra
- super grafika
- oceňuji mnoho různých melodií
- hodně úrovní
- hratelná i pro předškoláky
- nemám žádné negativní zkušenosti
hru mi doporučila kamarádka
doporučuji hru i ostatním
hra vás pohltí a nebudete chtít přestat hrát
už se těším na další hru kterou budu brzy objednávat
Za ty peníze, perfektní hra. Zábava pro celou rodinu. Člověk se přitom protáhne a alespoň jen nesleduje tv ze sedačky.
super
- Bezva cvičení
- Neni v češtině
Je to dobré na cvičení doma, hezky se člověk zapotí u toho. Ale neni to pro ty kteří neumí anglicky.
- hezká grafika
- zbytečně překombinovaná hra, nedá se srovnat s Raymanem orings....pozor na záměnu
obtížná ovladatelnost,a i celkově nezáživnost
- super hra pro malé špunty
super hra pro malé špunty
- super ha pro malé i velké
super ha pro malé i velké
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »